Fem la segona sortida al Món Sant Benet

Hola a tothom,

Avui sí que ha sigut un bon dia de sol! Ens hem trobat tots i totes a l’estació d’autobusos amb les nostres motxilles i ben preparats per passar-ho bé. Ha vingut l’Amparo que ens ha ajudat i fins i tot ens ha proposat jocs, després d’esmorzar, mentre esperàvem fer el taller.

Avui ens han proposat fer el nostre propi esmorzar equilibrat. Abans de posar-nos a fer de cuiners, la Mireia la monitora del taller, ens ha explicat la piràmide màgica dels aliments que ens donen més energia i ens fan estar més sans. Ens ha parlat que els cereals, la fruita i els làctics són important per cada esmorzar que fem.

CIMG2644CIMG2645

I dit i fet, com a bons cuiners ens hem rentat les mans i hem començat a tallar la maduixa, el kiwi i el plàtan que aniria acompanyat de iogurt i cereals… Mmmmmm i què bo que estavaaa! Ens ha agradat tant que una bona colla ha volgut repetir!

CIMG2653CIMG2661 CIMG2658Al final hem pogut imaginar i explicar a la resta, les nostres pròpies receptes i experiències d’esmorzar equilibrat que hem dit que posaríem a la pràctica al Campus. Per començar ja demà en farem servir una: magdalenes amb melmelada! Ja se’ns fa la boca aigua!

Fins i tot hem aprofitat el lloc tant bonic del monestir per fer-hi una foto de grup!

CIMG2662I demà més! 😉

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.