Sortida a Cal Magí

Avui ha estat un gran dia! I tot gràcies a la Rosa, l’àvia de la Laia, que molt amablement ens ha convidat a casa seva on ens esperaven moltes sorpreses!

Com que no hi havíem anat mai, ens anàvem fixant molt bé en les indicacions que ens va donar la Rosa, el que ens anava dient la Laia i els cartells que ens trobàvem pel camí.

CIMG2700Un cop hem arribat a Cal Magí hem esmorzat i hem descobert els diferents espais de la casa. Llavors, ens hem dividit en tres grups diferents i al llarg del dia hem pogut gaudir de tots els espais.

Quan hem anat a l’hort la Rosa ens ha donat uns cistells per poder collir tomàquets, carbassons i alls. Feien una olor boníssima acabats de collir.

CIMG2767 CIMG2743 CIMG2723Un espai que ens ha sorprès i molt ha estat el castell inflable! Hem saltat molt i us podem assegurar que els atacs de riure eren continus. Ens ha encantat!

CIMG2757I també hem pogut gaudir d’una fantàstica piscina! De fet n’hi havia dues, una pels més grans i una altra pels més petits, ens ha anat perfecte! A més a més, portàvem les pistoles i les xeringues per poder fer guerra d’aigua… hem acabat tots ben molls i molles!

CIMG2749 CIMG2759 CIMG2733Quan arribava l’hora de marxar estàvem tots ben cansats i cansades però molt i molt contents del dia que hem passat. Però encara ens esperaven dues últimes sorpreses… La Rosa ha regalat un tomàquet a cada nen/a i també a cada monitora! I al marxar… la Laia i la seva àvia ens han acabat de remullar amb una mànega!

Moltes gràcies per tot Rosa!!!

CIMG2777I al ser divendres també hem de dir adéu a alguns infants dels campus… Judit, Jana, Marina, Bernat, Abril, Iona i Nil esperem que hagueu gaudit moltíssim del nostre campus! Us trobarem molt a faltar!!!

I per la resta de nens i nenes descanseu molt aquest cap de setmana i carregueu les piles per la setmana que ve que ens esperen moltes sorpreses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.