Post sobre el postgrau en direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a persones amb dependència

El creixement del sector de l’atenció a la dependència demana perfils directius específicament formats per gestionar-la 

Les empreses i equipaments d’atenció a la dependència han viscut un creixement important en els darrers anys. És un creixement que ha calgut gestionar i que, en aquests moments, reclama una direcció estratègica que sigui capaç d’incorporar processos d’innovació, de gestió de la informació, de captació i fidelització de clients, etc. La millora de les competències en aquests àmbits són l’eix del programa de postgrau en direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a les persones amb dependència que la Fundació Universitària del Bages i la Fundació Unió Catalana d’Hospitals organitzen per tercera vegada per al curs 2013-2014.

El programa del postgrau inclou dotze mòduls dedicats a la direcció estratègica, la direcció del canvi, la innovació en el sector de la dependència, la direcció dels processos, la direcció de la comunicació, el lideratge d’equips de treball, la gestió econòmica, la gestió dels recursos humans, la gestió de la qualitat i la bioètica, entre altres. La metodologia està pensada per aprofitar el coneixement de professionals amb experiència en el sector i es fonamenta en la participació, l’intercanvi i la recerca conjunta de noves propostes d’intervenció.

Les sessions del postgrau es fan en dimecres (entre tres i quatre al mes), en horari continuat de 9.30 a 19.00. El seu aprofitament dóna dret a l’obtenció d’un diploma de postgrau en Direcció i Gestió de Centres Sociosanitaris i d’atenció a persones amb dependència expedit per la Fundació Universitària del Bages. És un programa que compta amb el reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials del Departament de Benestar i Família.

<enllaç al vídeo sobre el postgrau que hi ha a Youtube>:  http://www.youtube.com/watch?v=dmcq3K3salw

Més informació sobre el Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Sociosanitaris i d’atenció a les persones amb dependència >

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.