Post sobre el postgrau en comptabilitat i finances

La globalització de l’economia demana nous coneixements i eines d’anàlisi als responsables financers de les empreses

L’evolució recent de l’economia mundial es caracteritza per una globalització progressiva que, si bé abasta el conjunt de l’activitat econòmica, té una incidència especial  en el sector financer. L’aparició de nous productes i els canvis profunds que han experimentat els mercats han modificat substancialment les tècniques de gestió dels recursos financers de les empreses. En aquest context, els responsables de la seva gestió han hagut d’incorporar noves eines i coneixements per atendre nous objectius i responsabilitats lligades a la seva tasca: fer una bona anàlisi i planificació financera, conèixer a fons la fiscalitat de l’empresa o gestionar carteres, entre altres.

L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages ha bastit el Postgrau en Comptabilitat i Finances amb l’objectiu d’oferir als participants els elements d’especialització necessària en l’àmbit de la direcció comptable i financera de l’empresa, amb una visió àmplia que inclou tant l’operativa diària com la consolidació o l’auditoria. En el curs 2013-2014, el postgrau arriba a la seva cinquena edició, en un format que pretén facilitar al màxim la conciliació entre la formació i el desenvolupament habitual de la pràctica professional. Així, existeix la possibilitat de cursar de manera independent qualsevol dels dos mòduls que integren el curs: direcció comptable i direcció financera.

El curs es durà a terme d’octubre de 2013 a juny de 2014, en horari de dimecres i divendres de 18:30 a 21:30. El seu aprofitament dóna dret a un diploma de postgrau en Fiscalitat expedit per la Universitat Autònoma de Barcelona.

<enllaç al vídeo sobre el postgrau que hi ha a Youtube>:  http://www.youtube.com/watch?v=JcOFZCjc7sg

Més informació sobre el Postgrau en Comptabilitat i Finances >

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.