Tremosa ha pronunciat avui a la FUB la conferència titulada ‘Austeritat, precondició del creixement’

 

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha estat contundent i crític amb l’actuació de l’Estat Espanyol davant la crisi.

Segons ha afirmat, a diferència dels països nòrdics, que quan van començar a experimentar caigudes del PIB i d’ingressos via impostos, van reaccionar amb polítiques d’austeritat, aquí encara s’han de començar a aplicar, ja que el deute públic continua en nivells molt elevats. Per això, ha afirmat, no es pot parlar d’una crisi que afecti tot el continent europeu, ja que al nord d’Europa s’han dut a terme actuacions que han servit per frenar-la, mentre que al sud s’han comès errors que fan que hores d’ara la situació continuï sent crítica i que no s’hagi entrat en una fase de recuperació i de creixement.

Tremosa ha pronunciat avui a la FUB la conferència titulada ‘Austeritat, precondició del creixement’ en un acte que ha servit per presentar l’edició en català del llibre del professor de la FUB, Jordi Franch, ‘Economia’. Un llibre que és un manual d’introducció a la teoria econòmica adreçat a estudiants que s’inicien en el món de l’economia.

Segons Franch, aquest és un llibre que es caracteritza per l’humanisme, ja que pren com a centre de l’economia l’ésser humà; que prima l’actor creatiu i la funció empresarial com a essencial; que incorpora una concepció dinàmica del mercat; i que posa de relleu la importància de la creativitat humana i de la llibertat d’empresa.

Web editorial on es pot adquirir el llibre

Trobareu més informació de la conferència en els següents enllaços:

Presentació de la conferència del Dr. Ramon Tremosa

Presentació del llibre del Dr. Jordi Franch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.