ADE-UManresa

TENS FUTUR I COMENÇA AQUÍ

Estudia el grau en Administració i Direcció d’Empreses i adquireix una formació àmplia i polivalent per treballar en qualsevol de les àrees funcionals d’una empresa: comptabilitat, gestió fiscal i laboral, finances, gestió comercial i màrqueting, gestió de recursos humans, gestió internacional, direcció estratègica, gestió d’operacions i organització de la producció.

Entrenem les habilitats directives

Les classes d’ADE a UManresa tenen un alt component pràctic i utilitzen de manera intensiva la simulació per a l’entrenament d’habilitats directives, tant genèriques (negociació, direcció d’equips, comunicació, gestió del temps, resolució de conflictes, presa de decisions, creativitat, pensament crític, etc.) com situacionals (lligades a moments clau en el dia a dia de l’empresa: inspecció, auditoria, acomiadament de personal, entrevista de selecció, junta d’accionistes).

La metodologia de la simulació està íntimament integrada en la docència al llarg de tots els estudis i inclou activitats amb actors en espais preparats per reproduir de la manera més fidel les situacions reals. També compta amb equips de gravació per fer sessions posteriors d’anàlisi de les actuacions individuals i col·lectives i identificar àrees de millora.
Entrenem les habilitats directives

Fomentem l’experiència internacional des del primer curs

UManresa fomenta la mobilitat geogràfica dels seus alumnes amb programes d’intercanvi com l’Erasmus o el Sèneca, però també amb altres iniciatives com les estades col·lectives de curta estada en països comunitaris des de primer curs o bé els internships per a acabats de graduar.

El 100% dels alumnes poden optar a una plaça per participar en programes de mobilitat.

Estades internacionals col·lectives per als alumnes de primer i segon curs.
Fomentem l’experiència internacional des del primer curs.

Preparem professionals per treballar en entorns multilíngües

Els alumnes d’ADE d’UManresa poden seguir gratuïtament cursos en anglès, al llarg dels 4 anys de durada dels estudis, i d’un segon idioma estranger (francès o alemany) a partir de 3r curs.

A més, una part de les assignatures s’imparteixen en anglès. L’ús d’aquesta llengua a l’aula s’introdueix de manera gradual, al llarg dels estudis, i s’intensifica a partir de 3r i 4t curs.

L’objectiu és assegurar que tots els alumnes es titulen amb una base sòlida en coneixement d’idiomes que els permeti treballar en entorns multilingües.
Preparem professionals per treballar en entorns multilíngües.

Incorporem l’empresa als estudis i els estudis a l’empresa

Els alumnes d’ADE d’UManresa gaudeixen d’un ensenyament connectat amb la realitat empresarial des del primer dia, la qual cosa facilita la seva posterior incorporació al món del treball.

Professionals en actiu a l’aula
Masterclass de directius
Visites d’estudi a empreses i institucions de referència
12 mesos de pràctiques becades en una empresa, durant el 3r i 4t curs
Incorporem l’empresa als estudis i els estudis a l’empresa

Alts índex d’inserció laboral

El 80% dels graduats en estudis d’Empresa d’UManresa està treballant al cap de dos anys de titular-se. D’aquests, el 90% ho fa en feines directament relacionades amb els estudis.

Més informació sobre el grau en ADE a http://www.umanresa.cat/ca/ade
T. 93 877 41 79  –  empresa@fub.edu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.