Comencem el Campus infantil d’estiu 2020!

Aquest estiu comencem un Campus molt esperat per a infants i famílies. Després de molts dies de confinament, els nens i nenes ja tenen ganes de retrobar-se amb nous companys, amb noves mestres i amb nous espais i propostes al Lab 06! Amb grups reduïts i amb protocols rigorosos de neteja i desinfecció, el nostre Campus continua tenint l’essència d’altres anys, on a més de passar-nos-ho bé, aprenem un munt de coses. Ho voleu veure?

Rentar-nos les mans correctament forma part del nostre dia a dia, però com ens les hem de rentar perquè quedin ben netes?

Primer vam rentar-nos les mans amb pintura simulant el sabó… Vam veure que hi havia racons a les nostres mans on no hi havia pintura! Després vam veure un vídeo on podíem veure tots els passos per rentar-nos les mans.

QUÈ NECESSITEM PER FER CRÉIXER UNA LLAVOR?

Teníem diferents tipus de terres i ens van fer la pregunta de… Totes les terres aniran bé per fer créixer una planta? Vam escollir amb la que crèiem que aconseguiríem fer créixer la planta. I per plantar teníem: cigrons i mongeta vermella.

Fem la nostra representació del procés i també del resultat final!

Per fer créixer una planta, a part de terra i una llavor també necessiten l’aigua. Ara només ens falta esperar a que creixin.

PASSEM UNS BONS MOMENTS ALS ESPAIS EXTERIORS.

Fem, creem, compartim, pensem i explorem amb tot el material que tenim al nostre voltant.

A L’EXTERIOR TAMBÉ HEM JUGAT AMB L’AIGUA…

Bombolles de sabó amb estris de diferents formes geomètriques, però vam quedar bocabadades en veure que la bombolla no sortia amb la mateixa forma geomètrica! També podíem fer diferents circuits amb xeringues i tubs. Quan el circuit era més llarg l’aigua no sortia amb tanta pressió, l’havíem de fer més curt si volíem que fes més pressió. I la canal aquesta vegada estava plena d’aigua i amb diferents boles…no totes suraven!

PODEM FER AIGUA DE COLORS AMB ELEMENTS NATURALS?

L’única premissa que teníem era que no ho podíem fer amb pintura… seria massa fàcil, vam haver de fer servir els diferents fruits. A la taula hi vam trobar diferents eines com: morters, ganivets i ralladors.

Un cop vam tenir l’aigua de colors feta, la vam posar dins dels tubs d’assaig! Qui va voler va posar fins i tot l’etiqueta amb els fruits que havia fet servir.

TAMBÉ ENS AGRADEN LES PROPOSTES DE LLIURE ELECCIÓ QUE TENIM ALS NOSTRES ESPAIS DE JOC

TENIM INSECTES BASTÓ!

Als dos grups tenim un terrari amb insectes bastó. Netegem el terrari, els hi posem heura fresca del pati, els ruixem amb aigua per tenir humitat i per poder beure i també els agafem!

FEM UNA MICA DE PSICOMOTRICITAT!

Al pati ens vam trobar tot de material per fer psicomotricitat: cordes, escumes, cercles, xanques (són una mica difícils de fer anar…), pals…

Un pensament a “Comencem el Campus infantil d’estiu 2020!

  1. Que bé que s’ho passen els nostres petits!!! Feu molt bona feina preparant totes aquestes propostes engrescadores! 🙂 Ens encanta mirar el blog junts i anar recordant i conversant sobre les descobertes que fan! Merci, equip del Lab 06!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *