ADE-Day a la UManresa-FUB

ADE DAY blocEls Estudis d’Empresa presentem una nova activitat d’UManresa –FUB, especialment pensada per a alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior interessats en seguir estudis universitaris en l’àmbit de la direcció i administració d’empreses.

Es tracta de l’ADEDay, que  tindrà lloc el proper dimecres, 25 de febrer, al campus d’ UManresa al llarg del matí. És una jornada formativa pensada per donar a conèixer els estudis d’UManresa als estudiants i alhora oferir-los l’oportunitat d’experimentar, de primera mà, com és estudiar a la universitat i, més concretament, com és estudiar el Grau en Administració i Direcció d’Empreses que oferirem a partir del curs vinent. Comptarem a més amb la presència del periodista i empresari Albert Om,  que clausurarà la jornada amb una conferència en què ens parlarà de la importància de les relacions humanes i el tracte amb les persones en l’àmbit empresarial.

D’altra banda, els estudiants podran participar en diferents talles i xerrades sobre diferents continguts estretament relacionats amb els que es treballen al Grau . Són els següents:

  • Taller de Simulació ‘Relacions laborals: l’entrevista de feina i l’acomiadament laboral’
  • Xerrada ‘Branding: estratègies de marca. Casos d’èxit: Coca-Cola i Vueling, entre d’altres’
  • Xerrada  ‘Punts forts i febles de la nova Catalunya’ (xerrada bilíngüe català-anglès)
  • Xerrada Emprenedor FUB. ‘Projecte d’emprenedoria – Cal Grauet’

informació més detallada de l’ADEDay en el programa adjunt [>].

Us animem a participar d’aquest dia ja que pensem que és una bona oportunitat viure per primera vegada la vida del Campus UManresa.

 Confirmeu la vostra assistència al correu electrònic sde@fub.edu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.