Campus infantil Lab 0_6 setembre

Tornem amb el campus infantil de setembre, amb moltes ganes de continuar amb tots aquells reptes que vam deixar pendents al juliol, i preparats per iniciar-ne de nous. Mireu algunes de les propostes que vam fer! Que interessant!

Seguim investigant la transformació de la matèria, per crear aigua de colors!

Al juliol un dels reptes que vam fer, va ser el d’aconseguir fer aigua de colors, i com vau poder veure ho vam fer! Ara hem volgut anar més enllà, i partint de les nostres hipòtesis i d’allò que ja vam descobrir, vam fer degradacions de colors.

PASTA DE SAL

Com podem fer pasta de sal amb farina i sal?

Marcel: Ho hem de barrejar!
Ainet: Primer posem una mica de sal i més farina, i ho hem de barrejar amb una mica d’aigua!
Enia: Però quanta sal hi hem de posar?
Partint de totes aquestes aportacions vam fer les nostres hipòtesis i vam començar a provar…

Vam descobrir que necessitàvem més farina que sal, i que si hi tiràvem massa aigua, la pasta se’ns quedava enganxada als dits, així que la barreja perfecte era més de farina que de sal i unes cullerades d’aigua.

ELS NOSTRES ESPAIS

Espais plens de propostes, espais enriquidors que plantegen preguntes i reptes, on els infants busquen respostes a tot allò que van investigant.

FANG

Podem convertir un bloc de fang dur en fang modelable?

Vam agafar ratlladors, morters i ens vam posar a investigar com fer-ho… Podíem trossejar els blocs durs de fang però no el podíem modelar, fins que la Muriell va dir: necessitem aigua!

Amb aquestes dues últimes setmanes, finalitzem el campus infantil 2020 del LAB 0_6. Han estat vuit setmanes on tots plegats hem investigat, descobert, jugat, rigut, i el més important, hem gaudit i après un munt de coses tots plegats. Ens veiem el proper campus, però no marxem, al LAB 0_6 continuem treballant per fer arribar la ciència als més petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.