Món Sant Benet

Hola famílies!!!

Avui hem començat el dia una mica diferent, ja que hem quedat a la plaça Espanya en comptes de la FUB.

Des d’allà hem agafat l’autobús que ens ha deixat a Navarcles i un cop allà hem caminat fins al Món Sant Benet.

P1060201 P1060200Per començar, ens han ensenyat com es feia la gelatina de taronja: s’exprimeix suc de taronja, aquest s’escalfa i es barreja amb “cua de peix” que és una barreja d’ossos i pell de vedella i porc. Finalment es barreja tot i es posa a la nevera.

P1060213 P1060212  P1060215 P1060216 P1060217P1060218

També hem fet una barreja de suc de llimona i suc de col.

P1060222   P1060225 P1060226 P1060228 P1060229

Tot seguit, hem fet esferificació de iogurt: agafem una cullerada petita de iogurt i la posem dins d’un vol que contingui alginat durant un minut. Després la remullem amb aigua durant un minut, la traiem i li posem una mica de sucre per endolcir-la. I per acabar, ens la posem a la boca.. notarem una petita explosió!!!

P1060234 P1060235 P1060236 P1060237 P1060238 P1060239 P1060240 Després hem provat la gelatina que havíem creat amb una mica de sucre.

P1060253P1060255 P1060254

Finalment, ens han convidat a menjar un gelat de síndria que estava boníssim!!!

P1060261 P1060260 P1060259 P1060258 P1060257

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *