Hola famílies!!!
Avui hem començat el dia una mica diferent, ja que hem quedat a la plaça Espanya en comptes de la FUB.
Des d’allà hem agafat l’autobús que ens ha deixat a Navarcles i un cop allà hem caminat fins al Món Sant Benet.
Per començar, ens han ensenyat com es feia la gelatina de taronja: s’exprimeix suc de taronja, aquest s’escalfa i es barreja amb “cua de peix” que és una barreja d’ossos i pell de vedella i porc. Finalment es barreja tot i es posa a la nevera.
També hem fet una barreja de suc de llimona i suc de col.
Tot seguit, hem fet esferificació de iogurt: agafem una cullerada petita de iogurt i la posem dins d’un vol que contingui alginat durant un minut. Després la remullem amb aigua durant un minut, la traiem i li posem una mica de sucre per endolcir-la. I per acabar, ens la posem a la boca.. notarem una petita explosió!!!
Després hem provat la gelatina que havíem creat amb una mica de sucre.
Finalment, ens han convidat a menjar un gelat de síndria que estava boníssim!!!