Últim dia del campus

Doncs sí, avui ha estat l’últim dia del campus… ha passat el mes tan ràpid que encara no ens ho creiem!

A primera hora del matí han començat a entrar personatges estranys a la FUB, però no us espanteu que érem nosaltres! Ahir vam decidir fer una festa de disfresses i així ha estat!

Només entrar ens hem dividit en dos grups, uns han estat organitzant una obra de teatre i, els altres, han estat elaborant un pastís de xuxes pel final de festa. Quan els preparatius ja estaven fets hem anat a esmorzar i, seguidament, ens hem quedat jugant a l’aula del costat perquè el temps no ens acompanyava gaire per sortir a l’exterior.
CIMG3131 CIMG3132 CIMG3133Quan s’ha acabat l’estona de joc hem baixat a l’aula. Allà ens esperava la primera sorpresa, ens han vingut a veure els monitors que ja no estaven amb nosaltres aquesta última setmana, el David i la Núria. Com que ja hi érem tots, els nostres actors del Campus han pogut fer la seva obra amb un èxit d’espectadors! Han titulat l’obra “El gran misteri” i us podem dir que era molt entretinguda perquè apareixien des de meteorits fins a tsunamis. CIMG3135Quan s’ha acabat l’obra de teatre ens hem acabat de disfressar amb els nostres vestits i la pintura de cara. I aquí ha començat la nostra gran festa amb l’altra sorpresa… una pinyata! Entre tots l’hem tibat i ens ha sortit un munt de caramels i serpentines!
CIMG3140I aquí ens veieu en plena acció ballant a la nostra disco del campus! No hem parat de ballar amb el Super 3, Gangnam Style, Follow the leader, la música del correfoc de Manresa imaginant que estàvem saltant a la Plaça de l’Ajuntament…
CIMG3150Després de tanta ballaruca ens ha entrat la gana… i per fi hem pogut tastar el deliciós pastís de xuxes que han fent alguns nens i nenes al Campus.
CIMG3152 CIMG3153I per acabar hem volgut fer una valoració de com havia anat el campus d’estiu. Per això hem posat tres barrets: el de coses positives (què ens ha agradat), coses negatives (què no ens ha agradat) i el barret per explicar el que cadascú volia. Aquest joc ens ha servit per conèixer la opinió de cadascú i així millorar les properes edicions. CIMG3155Fins aquí aquesta tercera edició del campus de la FUB. Els monitors d’aquest any (David, Núria, Gemma i Marta) esperem que hagi estat un casal inoblidable ple de noves experiències, aprenentatges, rialles i noves amistats! Us trobarem molt molt molt a faltar!!!!

Ara a gaudir d’aquestes vacances i a descansar! Un petó i una abraçada immensa a tots! Fins la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.