Gaudim dels tallers

Aquest matí hem fet moltes activitats perquè hem organitzat l’aula per racons.

A primera hora hem estat jugant a la classe i més tard hem pujat a esmorzar. Un cop hem deixat la cuina ben neta hem anat a fora a jugar lliurement. Més tard hem tornat a entrar i hem vist diferents racons de joc que ens han encuriosit, sorprès i encantat! Els tallers els podeu veure en aquestes fotografies.

Màscares amb diferents materials: cartolines, plomes…

CIMG3030 CIMG3025Autoretrat amb una fotografia nostra: ens hem dibuixat, pintat i alguns fins i tot s’han transformat en pirates, dimonis…

CIMG3021 CIMG3052Braçalets i collarets: potenciant la psicomotricitat fina hem creat molts complements

CIMG3027Experimentació amb perles de gel: teníem perles de diferents colors i les hem tirat a sobre d’una safata plena d’aigua que estava a sobre de la taula de la llum. Les hem observat amb la lupa, amb els nostres propis ulls i també les hem tocat amb les mans. Aquest efecte ens ha provocat diverses preguntes que alhora han generat diferents hipòtesis. Primer ens pensàvem que al tirar les boles de gel a l’aigua aquestes es desfarien o potser es tenyiria la pròpia aigua. Quan les hem tirat ens hem adonat que, mica en mica, les boles de gel s’anaven fent grans! Era una efecte sorprenent que ens deixava a tots amb la boca oberta!

CIMG3029 CIMG3033Mentre es feien aquests racons uns quants nens i nenes anaven a l’aula d’estudi de la FUB per jugar amb la tablet. Tal i com us vam comentar l’empresa Infantium de Barcelona vol fer una observació de com els infants juguen a les aplicacions que han creat i quin resultat n’extreuen. Avui ha estat el primer dia i alguns dels infants estaven ben concentrats amb la tablet! Amb aquestes accions ens queda ben clar que han nascut en una era digital!

CIMG3051 CIMG3044I fins aquí el dia d’avui. Recordeu que DEMÀ quedem a l’ESTACIÓ DE BUS de Manresa a les 9h. Com cada dimecres anirem a Sant Benet i el taller que ens toca és “De l’hort al plat”. Així doncs ja sabeu què us toca… descanseu molt i aneu a dormir d’hora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *