Dilluns 2 de juliol

Hola, families!

Comencem la segona setmana de Campus amb companyes i companys nous. Hem tingut temps per jugar, conèixer-nos i passar-nos-ho molt bé!

Quin bon grapat de formigues!

Després de fer molts jocs, hem tornat al Lab per relaxar-nos i començar la temàtica d’aquesta setmana: els éssers vius.

A partir d’una planta ens han sorgit moltes preguntes i incògnites que intentarem resoldre durant aquesta setmana. Algunes de les reflexions són aquestes:

·La planta és un ésser viu perquè és verda i està viva, encara que té fulles que se les ha menjat un gat! noooo que els gats no mengen fulles!

·Les plantes poden créixer amb qualsevol tipus de terra? només amb una de negra, perquè la de la platja és molt fineta i l’aigua s’escapa. I amb la del pati tampoc, perquè no és especial per plantes, és per jugar només. I amb aigua calenta s’ofeguen, amb porexpan aguanta més l’aigua. El meu avi té una piscina però aquella aigua té “clor” que són unes coses blanques, que si es reguen les plantes amb això es moren. Perquè creixi s’han de plantar llavors. Un arbre és més gran que una planta perquè primer és un “arbre petit” que és la planta, i de planta es converteix en arbre.

Tenim molts misteris per resoldre!

Hem acabat el dia amb uns balls i cançons.

 

Fins demà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *