Tornem a Lacetània

Avui, en arribar a la Fub, hem preparat unes targetes petites per l’àvia de la Laia, ja que tots estem molt agraïts/des i contents/es de què ens deixés anar a casa seva divendres passat, banyar-nos a la piscina, saltar en el matalàs elàstic, recollir i endur-nos tomàquets, ensenyar-nos l’hort, etc. ens ho vam passar genial!

Un cop hem escrit una dedicatòria o hem fet un dibuix, les hem penjat en un bonsai que li hem regalat en acabar el dia.

CIMG2863

CIMG2899Avui hem pogut triar esmorzar,  uns hem menjat fruita, altres pa amb embotit o Nutella, magdalenes, formatgets, etc. Tant de bo poguéssim triar cada dia què menjar eh! Després d’esmorzar i jugar una estona a l’aire lliure, hem anat a Lacetània, on hem passat per diferents estacions i hem pogut experimentar diferents espais i jocs; fer equilibri mentre portàvem sacs al cap i a les mans, fer escalada amb cordes, saltar des de la colxoneta elàstica, jugar als bolos i llençar aros. Quina estona més divertida i quina calor que hem passat!

CIMG2874 CIMG2889 CIMG2891 CIMG2892 CIMG2896 En tornar a la Fub, hem llegit uns contes molt entretinguts i hem aprofitat per descansar. Avui hem fet la foto de grup: CIMG2867 Recordeu pares i mares que demà ens veiem a les 9h al Parc de l’Agulla, ho passarem genial i serà un gran dia!

PD: Us animem a què deixeu els vostres comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *