SETMANA 2: L’AIGUA

Benvingudes a la segona setmana del campus d’estiu del LAB_06  del 2024.

Al llarg d’aquesta setmana hem estat fent investigacions i activitats sobre l’aigua.  A continuació us expliquem quines activitats s’han dut a terme i que hem descobert.  

El primer dia de la setmana, entre tots fem una posada en comú, on els infants tenen l’oportunitat d’expressar i compartir tots els seus coneixements sobre la temàtica. En tots els casos, la idea és promoure una mirada científica sobre fenòmens del món, a través de la iniciativa dels infants sobre els materials, de potenciar-ne la curiositat natural, d’afavorir el sorgiment de preguntes….

Durant aquesta setmana s’ha realitzat:  

Propietats de l’aigua: presentem diferents materials per a fer evidents algunes característiques de l’aigua, com per exemple, la impermeabilitat, la flotabilitat, l’absorció, entre altres.

Construïm vaixells: de manera individual, per parelles o per grups, els infants construeixen el seu vaixell amb l’objectiu que aquest floti; s’introdueixen varietat de materials els quals tenen diferents propietats.

Jocs d’aigua: passem una estona lúdica, on cada joc té un repte o objectiu a assolir.

Can Font: construïm camins on l’aigua pugui fer-se pas.

Mural setmanal: Durant la setmana realitzem el mural, on podeu trobar documentació feta pels infants sobre les activitats realitzades durant la setmana.

Dins de totes les activitats proposades, també tenim estones d’experimentació lliure al Lab i, moments de relaxació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *