Avui dimecres hem anat al Món Sant Benet per fer un taller molt interessant: “de l’hort al plat”.
Quan hem arribat, hem esmorzat i mentre esperàvem a començar el taller, hem tornat a buscar insectes. Allà n’hi havien molts, i eren diferents dels que vam trobar ahir pels voltants de la Fub. A alguns, però, no els ha agradat gaire que hi haguessin tantes formigues!
De seguida han arribat les monitores i hem anat cap a l’hort, on ens han explicat que colliríem diferents verdures ecològiques per després cuinar-les i menjar-nos-les! però… ja sabem exactament què vol dir la paraula “ecològic”? entre tots hem exposat unes quantes idees i finalment ens han fet 5 cèntims del que significa tenir un hort ecològic. Havíem de collir carbassons, pebrots, tomàquets, cebes i albergínies. Serem capaços de trobar-les?
I després ha arribat l’hora de veritat! anem a cuinar-les!
Alguns hem fet una pizza d’albergínia.
Els més petits un pinxo de tomàquet, olives i formatge, i carbassó marinat amb vinagreta.Uns altres, carbassó farcit amb ou dur,olives negres, tonyina i pebrot vermell.
Mireu com cuinem! Ens encanta! Ep! Que crema! Aquí anem muntant la pizza vegetal amb la base d’albergínia blanca ecològica.
I uns altes, fent els pinxos.Mireu els carbassons farcits com ens han quedat! i aquí el resultat final! un plat per cadascú perquè tots puguem provar de tot.
Un taller molt interessant!
Demà, continuem.