Penúltim dia del Campus

Hola a tots i a totes!!!!

Avui hem acabat de fer els rajos del Sol amb guix. Per fer la base, hem agafat un paper i l’hem cargolat fins fer la forma que volíem. Per evitar que s’enfonsés a l’hora de posar el guix a sobre, hem posat paper de diari a dins. Llavors ho hem forrat amb venes de guix.

20160728_10350120160728_104633
20160728_110405

Mentre unes nenes feien els rajos, les altres han realitzat un dibuix amb aquarel·les i llapis de colors.

20160728_110411

20160728_101445

Després de fer tanta feina, com que teníem molta gana hem anat a esmorzar.

20160728_112953Quan hem acabat d’esmorzar ens hem posat mans a la feina i hem començat a preparar tots els ingredients que necessitàvem per fer el pastís de pastanaga, que han sigut els següents:

1/2 kg de pastanagues

1/2 got d’oli d’oliva 

1 got de sucre

1 got de farina

3 ous

1/2 paquet de llevadura royal

 

Ahir a la nit, les monitores van bullir a casa seva les pastanagues per tal que aquest matí poguéssim fer el pastís.

Així doncs, hem començat a aixafar la pastanaga que estava bullida.

20160728_115948 20160728_115952 20160728_120018

 

20160728_120724

Després hem afegit 1/2 got d’oli d’oliva

20160728_120414

 

Seguidament 1 got de sucre

20160728_120603

 

20160728_120525 (1)

A continuació, 1 got de farina

20160728_120715

 

3 ous

20160728_121102 20160728_121033

I finalment el llevat

20160728_120932 (1)

Quan s’han afegit tot els ingredients necessaris, ho hemremanat tot amb la batidora.

20160728_121223

20160728_121457

20160728_12153520160728_12162220160728_12172020160728_12181820160728_121940

Un cop havíem seguit la recepta, hem anat al bar de la FUB perquè ens el posséssin al forn durant 45 minuts a 180º.

20160728_122052 20160728_122122

Mentre esperàvem que es fes el pastís, hem aprofitat per pintar amb esponjes el Sol que havíem fet.

20160728_12505020160728_125042

Bé doncs demà serà l’últim dia del Campus Infantil i ens menjarem el pastís i farem una celebració!!1

 

Fins demà!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *