Fundació Alícia

Hola famílies,

Avui hem anat a la Fundació Alícia! Hem fet diverses receptes refrescants!

 

SUC DE TARONJA AMB GAS

Ingredients

– Taronges per a fer 750cl de suc

Altres materials

– Sifó

– Càrregues de gas CO2 per al sifó

– Espremadores i col·ladors

Procés

1. Esprémer les taronges fins a aconseguir 750cl de suc i treure la polpa.

2. Abocar el suc al sifó. El sifó s’ha d’omplir amb 750 cl ja que l’espai restant l’ocuparà el gas de les càrregues.

3. Introduir les 2 càrregues de gas CO2 al sifó.

4. Servir ben fred i sacsejar el sifó abans.

 

 

fe suc fer suucsucsuuucgasP1060551

 

POLOS DE SÍNDRIA

Ingredients

– Síndria

– Sucre

Procés

1. Fer talls de síndria i d’aquests fer-ne cunyes petites.

2. Treure la pell de la síndria i tallar a daus petits la part vermella.

3. Abocar els daus tallats en un morter i aixafar-los amb la mà de morter fins que quedi una pasta líquida.

4. Posar-hi sucre al gust, abocar el contingut en una glaçonera i deixar-ho al congelador.

5. Al cap d’1h clavar els pals de polo en cada glaçonera.

6. Al cap de 3h estaran llestos per menjar!

polo fer

poloo fer poloQuè bo!
polo1 polo2 polo3 polo4
polo6 polo7

 

GRANISSAT DE MELÓ AMB PELL I CARAMELS BALSÀMICS

Ingredients

– Meló

– Sucre

– Gel

– Caramels balsàmics

Procés

1. Rentar bé el meló i tallar-lo a trossos petits sense les llavors, deixant-hi la pell.

2. Passar els trossos per la liquadora perquè hi surti el suc. Afegir sucre segons el gust de cadascú.

3. Amb una mà de morter picar els caramels fins que quedin esmicolats.

4. Picar el gel pel granissat i afegir-ho a la gerra amb el suc de meló. Remenar i servir al got amb un polsim dels caramels balsàmics esmicolats al damunt.

picar gel melo P1060556
P1060558 P1060561 P1060564 P1060573 pica ge

 

 

BLOODY MARYDE TOMÀQUET I SÍNDRIA

Ingredients

– Tomàquets

– Síndria

– Pebre

– Tabasco

– Ciliantre

– Sal d’api

Procés

1. Rentar bé els tomàquets, fer-los a daus i passar-los per la liquadora.

2. Passar per la liquadora la mateixa proporció de síndria feta a daus i sense pell.

3. Amanir al gust amb el pebre, el tabasco i la sal d’api.

4. Servir fresc!

blu blue blumaro P1060562 P1060565 P1060566
P1060568 P1060572 P1060574

 

 

Finalment ens hem begut el Bloody Mary i el granissat per saber quin ens agradava més!!

am ba agrada mol al suc da sindia (Núria Puig)

ans ban ragala ansiams (Núria Puig)

emba agrada molt el polo (Aina Casals)

amba agrada pica als caramels (Aina Casals)

 

bbeure suc beure suc beuree suc bveure suc suc b veure suc

 

La Fundació Alícia ens va regalar planters d’enciam per poder plantar al nostre hort!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *