10 motius per apuntar-te a les Portes Obertes d’UManresa

  1. Veuràs les cares de persones que molt possiblement seran els teus companys d’estudis. Ja ho diuen, que les primeres impressions són les que compten, i potser ja comences a fer les primeres amistats de carrera. 

2. Per moltes fotos i vídeos 360 que puguis veure, no hi ha res com trepitjar les instal·lacions on acabaràs passant més hores que a casa teva. 

3. A les portes obertes ets tu el que poses a prova el professorat amb les teves preguntes. Pren el poder i interroga’l sobre tot el que vulguis saber de la Universitat. 

4. Ja no caldrà que t’imaginis com serà passejar-te pel campus amb la carpeta i la bossa de la Universitat. Pots obrir els ulls i fer-ho! No hi ha res com respirar l’ambient i veure-t’hi com a protagonista per saber com serà la teva vida universitària. 

5. Sí, ho sabem. Conèixer les aules està bé, però hi ha espais que seran al centre de grans moments de la teva vida universitària. Aprofita les portes obertes per conèixer el bar i la gespa del campus universitari. 

6. Potser mentre proves la gespa, allà, a uns metres, hi hagi el teu crush. De fet, tenim uns quants casos d’èxit: podoparelles, parelles mixtes, parelles internacionals…  

7. I si no hi trobes un crush, potser trobes amb qui compartir pis. Les portes obertes són una bona oportunitat per explorar les possibilitats d’allotjament: en un pis d’estudiants, en una de les residències… 

8. Posa ordre a tota la informació sobre beques i condicions de pagament. Podràs seure amb el  personal de Gestió Acadèmica o de Gestió Econòmica que t’assessoraran sobre les possibilitats que tens i els tràmits que et cal fer, en cada cas. 

9. Descobreix Manresa sobre el terreny. Encomana’t de l’energia d’una ciutat plena de possibilitats i amb una gran vida esportiva. Saps que tenim un equip de bàsquet a primera divisió? Per no parlar del volei, del rugby, de l’atletisme, de la natació sincronitzada, del futbol… 

10. Si vens amb la família, aprofita quan estiguin distrets per preguntar a algun dels estudiants que us acompanyarà sobre l’altra vida universitària, la que es fa quan acaben les classes i comença a fer-se fosc.