Paraules que són els seus propis antònims

La llengua anglesa es caracteritza per molts dels seus aspectes funcionals: per la seva flexibilitat, per la facilitat i rapidesa amb la qual incorpora nous termes, per la seva riquesa lexicològica…. Però avui ens fixarem en un aspecte del seu funcionament que, si més no, resulta extremadament curiós: el fet que hi hagi paraules polisèmiques els significats de les quals són, sorprenentment, del tot contraris; és a dir, el fet que una mateixa paraula tingui dos significats totalment oposats entre sí.

Per posar-vos alguns exemples, us deixem aquest vídeo de Dictionary.com que ho il·lustra de manera visual i molt entenedora:

 

En coneixeu d’altres? Envieu-nos els vostres comentaris!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.