Els 5 elements essencials d’un mail

mail-button-1533458-639x496

Sabies que cada segon al món s’envien 3.400.000 mails? Això equival a gairebé tres-cents mil milions de mails al dia… Tots som conscients de la importància del mail com a mitjà de comunicació, tant en el món empresarial i acadèmic com en la vida quotidiana per a una multitud de finalitats, des de convocar una reunió de veïns fins a enviar l’enllaç d’aquella recepta de cuina a una amiga.

Però no tot s’hi val a l’hora d’escriure un mail. En la llengua anglesa, la utilització d’un cert tipus de llenguatge comporta tot un seguit de connotacions que poden comportar que el nostre mail sigui enviat directament a la paperera de reciclatge o tot el contrari: que el destinatari el llegeixi amb atenció i ens el respongui de manera immediata.

En aquest blog trobareu alguns consells bàsics per escriure el mail perfecte i obtenir el resultats desitjats, en base a les 5 parts fonamentals d’un mail: la salutació inicial, l’agraïment al remitent, la finalitat del missatge, els comentaris per tancar el missatge i la salutació final.

http://englishlive.ef.com/blog/write-perfect-professional-email-english-5-steps/

 

2 Replies to “Els 5 elements essencials d’un mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.