TecnoLab i Premi L’enginyeria i els infants

Novetat!

Umanresa pren 2 iniciatives per a portar l’enginyeria i la tecnologia a les escoles:

Al febrer estrenem una nova proposta itinerant, el TecnoLab, que s’adreça a grups escolars de 3 a 6 anys. Una furgoneta es desplaçarà a les escoles i  portarà propostes centrades en l’ús d’energies diverses, transmissió de moviment, creació de prototips, màquines…. El TecnoLab donarà resposta a 2 grups escolars d’educació infantil al llarg d’un matí.

Per a més informació entreu al següent enllaç:

TecnoLab [>]

 

També al febrer inicia el seu camí el I Premi L’enginyeria i els infants, un premi adreçat a mestres de primària amb il·lusió per introduir la tecnologia i l’enginyeria a la seva escola. Les escoles que s’inscriguin al premi, podran demanar una matí de visita gratuïta de la furgoneta Tecnolab.

Si voleu saber-ne més entreu al següent enllaç:

Premi l’enginyeria i els infants [>]

Deixa un comentari