Cloenda Accions Integradores 21/22

Ens plau convidar-vos a l’acte que clausura el projecte d’Accions Integradores que hem compartit des de la Universitat amb diferents entitats. Es tracta de les exposicions finals dels projectes que hem treballat de forma conjunta al llarg del present curs acadèmic 2021-2022.

Accions Integradores ens dona l’oportunitat de poder treballar amb les estudiants competències i habilitats de compromís amb l’entorn, en accions formatives globals amb sentit i ens permet treballar responsabilitat, autonomia, respecte, implicació, empatia i relacions socials, en definitiva, valors que complementem la nostra formació i que considerem importants i indispensables per poder exercir la tasca de mestres.

Aquest proper  DIVENDRES 20 DE MAIG els grups d’estudiants del Grau d’Educació Infantil exposaran els projectes que han treballat directament amb les diferents entitats. L’acte tindrà lloc a l’espai exterior i interior del nou Edifici d’Educació FUB 4 a les instal·lacions de la Universitat de Manresa


Programa:

17:00h Exploració lliure per les diferents propostes (tipus fira)
17:30h Acte clausura de les Accions Integradores curs 21-22. A càrrec de Lourdes Minguella professora de Cintra, escola de secundaria del barri del Raval de Barcelona que atén població adolescent en risc d’exclusió social.
18:15 Tancament de l’acte


ACTE PRESENTACIÓ PROJECTES ACCIONS INTEGRADORES

Data:  DIVENDRES 20 DE MAIG
Lloc:   Edifici UEducació (FUB4 – Av. Universitària, 10 Manresa)
Horari: de 17:00 a 18:15h

Us  hi esperem !!!

Leave a Reply