Un bon any comença amb bones formacions

Esperem que hagueu gaudit d’unes merescudes vacances de Nadal, i us desitgem un feliç any nou!

Per començar aquest nou trimestre, tenim a punt dues formacions que creiem que us poden interessar:

DISSABTES DE CIÈNCIA: ELS MIRALLS

En aquest dissabte de ciència observarem la reflexió de la llum en miralls plans i corbats, i treballarem les transformacions geomètriques que es poden descobrir a través dels miralls: simetries, deformacions, girs…

La formació anirà a càrrec de Carme Alemany, mestra jubilada, ha treballat durant 34 anys a l’escola el «Roure gros». Fa acompanyaments a escoles en el seu procés de canvi metodològic. Professora també del Grau en Mestre d’Educació Infantil de la FUB en l’àrea de ciències i matemàtiques.

Data: 22 de gener de 2022
Horari: de 9 a 14h
Lloc: UManresa

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí [>]


CURS CIÈNCIA PER COMPRENDRE

Us presentem un curs on podreu compartir experiències i reflexions al voltant de l’aprenentatge de les ciències, així com conèixer i analitzar noves aportacions i propostes per l’educació científica que es puguin desenvolupar a l’escola.

El curs anirà a càrrec d’Antònia Fernández, mestra en Educació Infantil i Primària. Professora col·laboradora de didàctica de la Matemàtica (Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa). Llicència de formació Lab 0_6. Membre del grup La cultura Matemàtica de les Persones de l’Ice UAB i formadora de formadors Ice UAB.

Calendari
2, 9, 16 febrer i 2, 9, 16 març de 2022
Horari
Dimecres, de 17.30 a 20.00 h
Lloc
UManresa

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí [>]

——————————————————————————————————–

En ambdós casos s’aplicaran les mesures anticovid que hi hagin vigents.

——————————————————————————————————–

Leave a Reply