Cancel·lat el Nadal de ciència al Lab 0_6

Benvolgudes famílies,
Lamentem comunicar-vos que enguany, degut a la situació actual sanitària, tampoc us podem oferir les sessions de Lab per famílies que solíem fer per aquestes festes de Nadal.
Dir-vos però que, quan la situació millori, tenim previst obrir de nou el Lab 0_6 els diumenges al matí, prèvia inscripció.

Us mantindrem informades!

Per altra banda, ara que s’acosten les festes i les famílies ens plantegem la compra dels regals de Nadal, us volem presentar un recull de 10 propostes i alternatives als regals tradicionals, elaborat per l’equip del Lab 0-6, que ajudin a incentivar la creativitat, la curiositat, el qüestionament i el pensament científic dels infants.

Les propostes són obertes i el que afegeix valor a totes elles és la reflexió, les preguntes que pot generar el fet de jugar-hi i la cerca de noves explicacions que ens faran avançar en els coneixements:

10 alternatives als regals de Nadal [>]

Deixa un comentari