Dissabte de ciència: Sortides i plantes

Què hi ha, fora? Aprenem a llegir la natura

El dissabte 20 de novembre us oferim el segon Dissabte de ciència, en aquesta ocasió sota el títol Sortides i plantes. Què hi ha, fora? Aprenem a llegir la natura. Anirà a càrrec de Begoña Vendrell Simón, llicenciada en biologia i en antropologia social i cultural.

El coneixement del medi és un dels aspectes curriculars clau al llarg de l’educació formal. No obstant, més sovint que menys, aquest coneixement del medi no parteix de l’observació directa i de la immersió en l’entorn, sinó que es sol portar l’entorn “a trossos” dins l’aula. Proposem que el coneixement de primera mà de l’entorn proper pot aportar nombroses eines d’aprenentatge tant dins com fora de l’aula.

Per altra banda, vivim un moment històric en què el contacte de les persones amb la natura sol ser poc, tot i els nombrosos beneficis -tant a nivell de salut física com emocional i cognitiva- que es descriuen en la literatura científica. Per això, també proposem que el contacte amb l’entorn natural pot ajudar a aportar a les persones participants molts d’aquests beneficis.

Dissabte de ciència: Sortides i plantes. Què hi ha, fora? Aprenem a llegir la natura
Dia: 20 de novembre
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 35€ (Inscripció general)

Més informació i inscripcions aquí [>] 

Leave a Reply