Primera pedra edifici EDU+

Com potser ja sabeu, estem iniciant el procés de construcció d’un nou edifici Umanresa que aculli tota l’activitat d’educació de la universitat: els estudis de grau, els de cicle, els Labs, una nova llar d’infants i el CIFE. No cal dir que això ens fa una immensa il·lusió perquè ens permetrà créixer i donar sortida a nous projectes.  

El cas és que, com se sol fer en tota nova construcció, al setembre farem l’acte de posar la primera pedra, un acte en el que s’enterra algun element simbòlic per la posteritat. I aquí és on us volem demanar la vostra col·laboració com a persones vinculades en algun moment amb els estudis d’educació Umanresa-FUB. Volem fer un recull d’imatges (en arxiu jpg o similar) amb una molt breu explicació, un peu de foto o un màxim de 3 o 4 línies, que reflecteixin moments importants per a vosaltres d’aquesta relació. 

La qüestió però, és que com la primera pedra la posarem el 17 de setembre, el termini màxim que tenim per a rebre la vostra contribució és el divendres 3 de setembre. No us volem pas espatllar les vacances però si teniu algun moment per a pensar en el que ha estat l’educació Umanresa-FUB per a vosaltres i per a buscar una imatge que ho representi, ens agradarà molt comptar amb les vostres aportacions, que en conjunt reflectiran la tasca de tots aquests anys. 

Esperem els vostres missatges a educacio.infantil@umanresa.cat amb la imatge com a
arxiu adjunt i el breu escrit en el cos del missatge abans del divendres 3 de setembre.
Recordeu d’acabar el missatge signant amb el nom i/o entitat que vulgueu que figuri en el format final


La proposta és oberta a qualsevol persona que hagi tingut algun vincle amb l’educació Umanresa. Ajuda’ns a fer-ho córrer!

Moltíssimes gràcies i molt bon estiu!

Equip d’educació Umanresa

Leave a Reply