Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència

Reproduïm l’entrevista feta a la directora del grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, Montserrat Pedreira, al Diari de l’Educació amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i la Nena científiques.

“És trist que al 2021 encara tinguem un dia per recordar que la nena i la dona han de tenir accés a la ciència”

“Vivim en un món en el qual és bàsic tenir coneixements de ciències, per a no estar sotmesos a que ens enganyin, a caure en teories conspiranòiques, per a tenir criteri i decidir què té sentit i què no”

“Les dones científiques tenen menys visibilitat que els homes i, quan se’ls dona la paraula, els hi donem menys valor”

Llegiu l’entrevista completa al següent enllaç:
Bloc de l’educació local (Diari de l’Educació) [>]

Leave a Reply