Les arts i els espais públics

“Perdre el temps”. Connectant la comoditat de casa amb l’espai públic

El proper dimarts 28 de gener a les 18’00h i a la Sala d’Actes d’UManresa, farem la segona xerrada del XI Cicle Obert de Conferències Educatives que portarà per títol “Les arts i els espais públics“, i anirà a càrrec de Marta Ricart.

Anant de lo proper a lo llunyà, aportaré una perspectiva comunitària i aproximaré estratègies de treball des de les arts en relació als barris, els pobles, les ciutats i les persones que hi vivim amb la intenció d’obrir l’educació des de les arts a una mirada intergeneracional que vagi més enllà de l’aula.

Marta Ricart és Artista. Doctora per la Universitat de Barcelona, ha estat professora de secundària i professora a les Universitats de Barcelona, Vic, Autònoma i Manresa. Co-fundadora de la xarxa Artibarri i de Teleduca Educació i Comunicació.
Ha realitzat processos de creació amb una gran quantitat de col·lectius i grups d’edat.
L’any 2004 la seva trajectòria fa un gir, quan (després de més de vint-i-cinc anys), retorna al Solsonès per recuperar el relat del seu inici i l’ofici necessari per dedicar-se a les arts d’una manera arrelada, sincera i profunda.
​Finalment i després de molt lluitar, pot dir que es dedica a la creació artística, no perquè hagi trobat la manera de viure’n sinó per haver trobat el lloc i el to des d’on fer-ho.


Data
: Dimarts 28 de gener
Hora: 18’00
Lloc: Sala d’Actes Umanresa-FUB (segona planta)

Us recordem que totes les conferències del cicle són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply