Curs de preparació de les PAP 2019/20

Vols estudiar un grau en Educació? Vine a fer el curs de preparació de la Prova d’Aptitud Personal a UManresa. T’ajudem a consolidar els coneixements que et permetran superar les proves de competència comunicativa i raonament crític i logicomatemàtiques imprescindibles per matricular-te en un grau en Educació a Catalunya.

El curs s’adreça a estudiants de 1r i 2n de batxillerat i CFGS que vulguin accedir a un grau universitari en Educació.

MODALITATS DEL CURS

PRESENCIAL

El curs presencial de preparació de la PAP es fa els dissabtes de 9.30 a 13.30, en sessions de dues hores per a cada competència a examinar: Competència comunicativa i raonament crític i Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s’identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

Adreçat a
Alumnes que es vulguin preparar per a la prova de la PAP amb unes sessions intensives i atenció individualitzada per consolidar coneixements i resoldre dubtes.

Calendari
de l’11 de gener al 18 d’abril de 2020 (11 sessions)

Horari
Dissabtes de 9.30 a 13.30 hores

Preu
130€

LLOC
UManresa (UVic-UCC) Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6,
08242 Manresa (Barcelona)

Inscripcións AQUÍ [>]


NO PRESENCIAL

El curs no presencial de preparació a la PAP, mitjançant una aula virtual, planteja tasques a desenvolupar, tant per treballar la Competència comunicativa i raonament crític com la Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s’identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

Adreçat a
Alumnes que es vulguin preparar per a la prova de la PAP però que no es poden desplaçar a les instal·lacions d’UManresa.

Preu
130€

Lloc
Online

Inscripcions AQUÍ [>]

 

** L’import de la inscripció es retornarà als alumnes que es matriculin al grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, el curs vinent, i que l’hagin escollit com a primera opció a la preinscripció universitària.

Leave a Reply