Dissabtes de ciència

Un curs més us oferim la possibilitat de participar en els Dissabtes de ciència. Formació compacta i atractiva al voltant de diferents temes de ciència abordats en forma de monogràfics en dissabte al matí.  La inscripció pot ser per dissabtes individualment o per tots 4 conformant un curs de 20 hores, amb el corresponent certificat.

Dissabte 5 d’octubre
La geometria de les bombolles de sabó: fonaments matemàtics i idees per portar-ho a l’escola, a càrrec d’Anton Aubanell.
Anton Aubanell és professor, ara jubilat, i expert en didactica de les matemàtiques, de les que n’és un apassionat. Ara es dedica a explicar la geometria fent bombolles de sabó a diferents centres educatius de Catalunya.

Més informació i inscripcions aquí [>]

Dissabte 9 de novembre
Terra i
aigua, a càrrec de Fàtima Dalmau.
Fàtima Dalmau és mestra d’educació infantil a l’Escola Camins de Banyoles, i formadora de mestres a l’àrea Steam.

Més informació i inscripcions aquí [>]

 

Dissabte 8 de febrer
Fem química experimentant amb materials quotidians, a càrrec de Jordi Cantons.

Jordi Cantons és llicenciat en Biologia per la UAB (2000), Màster en Antropologia Biològica per la UAB (2004) i Màster en Microbiologia Avançada per la UB (2011).
És també professor col·laborador dels Estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC i del Bàtxellor de Ciències de l’Educació de la Universitat d’Andorra.
Co-creador  i expert científic de referència del Lab 0-6.

Més informació i inscripcions aquí [>]

Dissabte 14 de març
Experimentació a l’aula, el cas de l’aigua, a càrrec de Marc Boada
Marc Boada és divulgador científic, conferenciant, escriptor, escultor i expert en ciència experimental. Va fundar i dirigir l’empresa Pèndulum Museografia Interactiva durant més de 15 anys (1993-2010). Ha col·laborat en més de 30 exposicions, construint més de 200 móduls interactius per a diferents museus i centres de ciència. Escriu des del 2004 la secció trimestral “Taller y Laboratorio” a la revista Investigación y Ciencia (edició espanyola de Scientific American). Ha treballat com a docent a l’Escola Massana de Barcelona (2002-2012) impartint les assignatures de “Materials i tecnologia” i la de “Fonaments Científics I i II” del graduat universitari. També ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació de radio i televisió.
Actualment dirigeix l’Associació Pèndulum per a la Difusió del Coneixement Científic on realitza conferències, tallers, i pícnics científics.

Més informació i inscripcions aquí [>]

 

Preu: 35 euros per sessió. Si fas els 4 dissabtes, l’últim pagues 20€.

 

Deixa un comentari