La neurociència dels ambients – Setembre

Degut a l’èxit obtingut el passat 25 de juny, la Dra. Beatriz Fagundo i la Sra. Bianca Mur, ens oferiran de nou la conferència La neurociència dels ambientsxerrada que pretén ser una reflexió a partir de la pràctica, que uneix educació i neurociència.

La data escollida és el 5 de setembre, a les 17.30h, a la Sala d’Actes de la FUB1.

En els darrers temps, s’ha estès àmpliament la introducció de l’organització per ambients o espais de lliure elecció en les escoles d’infantil i primària. Aquest plantejament de treball respon a la necessitat que mostren els infants de jugar i de relacionar-se, respectant els diferents ritmes d’aprenentatge.
Però, què en diu la neurociència?

Beatriz Fagundo, Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa, és Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Neuropsicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora col·laboradora de Psicologia del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), entre d’altres.

Bianca Mur Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa. Postgrau en Pedagogia Waldorf (La Salle). Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i Primària (UVic). Màster en Neuroeducació (UVic-UCC). Assessora de mestres en la creació o millora d’espais de ciències a educació infantil. Mestra de l’escola Ítaca (Manresa). Professora col·laboradora del grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

La conferència és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscripció prèvia a través del següent enllaç:

Inscripció [>]


La neurociència dels ambients

Dia: Dimarts 5 de setembre
Hora: 17.30h
Lloc: Sala d’Actes (Edifici FUB1)

 

Leave a Reply