Dissabte de ciència: éssers vius

El dissabte 16 de febrer us oferim el tercer Dissabte de ciència, que aquesta vegada estarà dedicat als éssers vius, i anirà a càrrec de Núria López i Montse Peláez, de l’equip d’infantil i primària del CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).

L’equip d’infantil i primària del CESIRE ha creat una maleta per a deixar en préstec a les escoles sobre el tema dels éssers vius. De la ma de Núria López i Montse Peláez les participants interaccionaran amb materials diversos que portin a pensar sobre el que és o no és viu i sobre aspectes essencials associats a la vida.

Núria López és mestra de primària, formadora de les aules de ciència, actualment responsable de primària en l’àmbit de ciències del CESIRE.

Montse Peláez és mestra d’infantil, actualment responsable de l’àrea d’infantil del CESIRE.

Dissabte de ciència: éssers vius
Dia: 16 de febrer
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 35€ (Si es cursen els 4 dissabtes de ciència, el darrer tindrà un preu de 15€)

Inscripcions aquí [>]

Accediu a un breu tastet de la proposta, mirant-vos el vídeo-resum de la presentació de les caixes de ciència dels éssers vius i de l’aire el passat dissabte 12 de gener al CESIRE-CDEC. Però recordeu que el Dissabte de ciència són 5 hores només sobre éssers vius.

Deixa un comentari