La coeducació a l’etapa infantil

El proper dimecres 6 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, farem la segona de les xerrades del X Cicle Obert de Conferències Educatives.

La conferència  anirà a a càrrec d’Aida Rivas, i portarà per títol:
La coeducació a l’etapa infantil

En aquesta trobada traçarem el marc general en el qual se situen les línies pedagògiques de la coeducació.

Aida Rivas Moreno és llicenciada en Ciències econòmiques, màster en estudis de Dona, Gènere i Ciutadania i diplomada en interpretació teatral. Sempre vinculada al feminisme començà la seva trajectòria professional al món de l’educació i el gènere amb tallers amb dones, joves i infants. La seva vessant artística l’ha portada a formar-se en teatre social i de les oprimides i professionalment ha desenvolupat nombrosos projectes en aquesta àrea especialment amb joves i dones. Des del 2015 forma part de l’equip de treball de Coeducacció.

Coincidint amb aquesta temàtica, podeu trobar l’últim dossier publicat per Graó que porta per títol el de Coeducar: posar la vida al centre de l’educació. En ell hi trobem l’artícle “L’escola bressol i la coeducació: construint aliances”, escrit per Aida Rivas, i que podeu llegir a continuació:

Artícle “L’escola bressol i la coeducació: construint aliances” – Aida Rivas [>]

 

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply