VIII Fira d’Experimentació per Infants de 0 a 6 anys

——————————————-  INSCRIPCIONS COMPLETES  ——————————————

Torna la Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys amb noves propostes per als nostres petits científics!

Data: 15 de desembre
LlocMuseu de la Tècnica de Manresa
Horari: de 10 a 11:30h i de 12 a 13:30h

Entrada gratuïta, inscripció obligatòria 

En aquesta edició la Fira ha estat possible gràcies a la col.laboració de:

.- Professorat i estudiants de mestra Umanresa
.- L’equip educatiu del Parc de la Sèquia.
.- L’equip educatiu del Lab 0-6.

 

Pares i mares, abans d’inscriure-us, heu de saber que la Fira presenta les propostes elaborades per les estudiants del Grau en Mestra d’Educació Infantil des de l’assignatura de “Didàctica de coneixement del medi II”

Estudiants i professorat hem preparat amb molta cura i il·lusió les propostes de ciència i experimentació de la Fira, que com sabeu, són de lliure accés per als infants i pretenen promoure la seva iniciativa en la resolució de reptes. Per això, us suggerim que deixeu fer als vostres fills i filles sense presses i intervingueu tan poc com sigui possible sense avançar-vos a les seves accions. Els protagonistes de la Fira han de ser els infants, no els adults. És a dir, esteu al seu costat, observeu-los, doneu-los suport… però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.

Només us agrairem que, si fos el cas, ens ajudeu a evitar aquells comportaments que puguin representar un perill pel material, pels companys o per un mateix.

També necessitem que ens signeu l’autorització per a filmar o fotografiar els nens i nenes a la Fira que trobareu en el mateix formulari d’inscripció, donat que les nostres estudiants necessiten gravar els vostres fills per analitzar, valorar i proposar  modificacions en la proposta.

  • Inscripció primer torn (de 10h a 11:30h) [>]  Sessió completa
  • Inscripció segon torn (de 12h a 13:30h) [>]  Sessió completa
  • Llista d’espera     Completa

Voleu veure com va anar l’edició anterior? No us perdeu el vídeo!

 

Esperem poder-nos veure a la Fira,  que gaudiu de l’experiència!


lab

Deixa un comentari