X Jornada de Diàlegs Educatius – Neurociència i educació

El proper 19 de gener els Estudis d’Educació Infantil del Campus UManresa celebrarem la 10a edició de la Jornada de Diàlegs Educatius, que enguany porta com a títol:  “Neurociència i educació”

PROGRAMA

.- 8’30 Recollida de documentació

.- 9’00 Xerrada inaugural “Els joves en l’era de la hiperconnectivitat: tendències, claus i mirades“, a càrrec de la Dra. Dolors Reig.

La relació entre educació i TIC desborda avui, en aquest nou context de hiperconnectivitat, els plantejaments més lligats a l’aprenentatge amb tecnologia, a l’aplicació didàctica i pedagògica, i s’endinsa en camps més propis de la psicologia social i de la psicologia evolutiva. Cal, per això, reflexionar sobre l’educació en un context en què la tecnologia es fa ubiqua i permea tots els àmbits de la vida de les persones, especialment la dels joves.

Dolors Reig i Hernández és professora en diferents centres, institucions i escoles de negoci (Universitat Oberta de Catalunya, Escola d’Administració Pública de Catalunya, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Acadèmia L’Closca, INESDI, etc.), és ponent habitual en congressos de Social Media, Educació 2.0, innovació social, dinamització de xarxes socials i comunitats, tendències web, cibercultura, psicologia social i xarxes a nivell internacional. És autora del llibre Socionomía, i coautora de Treballa diferent, el projecte Facebook i la postunivesidad, Educació expandida, el llibre, Claus per ser eficient i eficaç. i el llibre en lliure descàrrega Joves en l’era de la hiperconnectivitat: tendències, claves, mirades.

.- 10’30 Esmorzar

.- 11’00 – 12’30 Experiències simultànies:

.- 12’30 – 14’00 Experiències simultànies:

.- 14’00 Dinar (No inclòs en el preu)

.- 15’30 – 17’00 Experiències simultànies:

.- 17’00 Xerrada cloenda “Experiencias lúdicas en el aprendizaje. Escápate de la educación aburrida“, a càrrec de Nieves Solana. (Conferència en castellà)

En aquesta xerrada la Nieves, a partir de la participació en una pràctica, ens farà prendre consciència dels beneficis neuroeducatius de les experiències lúdiques en totes les etapes educatives.

Nieves Solana Díez és llicenciada en Ciències Biològiques per la UAM. Ha treballat com a docent per a la integració d’estudiants en risc d’exclusió social i educativa. És directora a l’Aula Empresa Formación, dissenya i coordina la formació del professorat a Neuroeducación y Metedologías Activas de Aprendizaje, impartint cursos a CTIF Comunitat de Madrid, CRFP Castilla La Mancha, CPR Extremadura, i a Escuela Complutense de Verano UCM. És la creadora també del curs online Escape room educativo ( https://eduescaperoom.com/).

.- 18’30 Comiat i recollida de certificats

L’assistència a la Jornada dóna dret a un certificat de 8 hores de formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

PREU
Jornada: 30€
Mestres d’escoles de pràctiques Umanresa i exalumnes: 27€
Estudiants TFG i professors col·laboradors Umanresa: 15€
* El dinar no està inclòs

Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundació Tripartita, en funció del crèdit que tingui disponible.

INSCRIPCIONS AQUÍ >

**IMPORTANT: Cal fer la inscripció a la Jornada i seguidament enviar també un correu a educacio.infantil@umanresa.cat especificant a quin taller vols anar al primer torn (11’00-12’30), al segon torn (12’30-14’00), i quin a la tarda (15’30-17’00)

Leave a Reply