Accions Integradores 2018-19

Enguany iniciem una nova edició del projecte educatiu Accions Integradores. Aquest projecte té per objectiu, un curs més, promoure actituds pro-socials en les estudiants del Grau i  connectar la formació de mestres amb les necessitats de l’entorn.

En la primera edició les alumnes van treballar en una gran diversitat de projectes en col·laboració amb entitats, empreses i institucions. Concretament es van desenvolupar 22 projectes en col·laboració directa amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el programa Invulnerables de la Fundació la Caixa, la Fundació Althaia, i moltes altres entitats més.

 

Les accions van anar des d’iniciatives per millorar l’acollida d’infants xinesos a l’aula, passant per la millora i l’adaptació d’espais per a infants, activitats musicals o de lectura o de potenciació de la ciència a les primeres edats.

Les entitats, empreses o institucions que estigueu interessades en participar en aquesta nova edició, hem preparat una trobada informativa per al proper dijous 27 de setembre:

  • Dia: Dijous 27 de setembre
  • Hora: 18.00h
  • Lloc: Aula Mútua (planta baixa)

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb Loli Vázquez, coordinadora del projecte d’enguany:   dvazquez@umanresa.cat

Leave a Reply