Lab 0-6: Inscripció oberta

El Lab 0-6 obre el període d’inscripcions per al curs 2018-19, amb algunes novetats!

Per a escoles bressol
A partir del mes de setembre tornem a engegar el Lab sobre rodes, adreçat a infants a 0-3 anys.
Com ja sabeu són propostes pensades per a proporcionar experiències riques i suggeridores als infants a partir de l’acció autònoma i la iniciativa personal. Aquestes propostes es poden muntar fàcilment en qualsevol sala polivalent de l’escola i us estalvien tot el problema logístic del desplaçament fins a Manresa. Al setembre us informarem dels preus i condicions.

Per a 3-6
Us oferim un matí complert de ciència, que inclou:
.-  una sessió on els nens i nenes accedeixen lliurement a l’espai del Lab i a l’Espai-Llum.
.- un breu descans
.- una altra sessió amb la doble oferta de l’Espai-matèria i l’Espai-Sorra a l’exterior.
La idea a l’Espai-Matèria és incorporar allò que els nens i nenes tenen al cap quan els diem que van a fer experiments, és a dir, fer “marranades” i que orientarem a l’activitat lliure a partir d’un repte concret que acabi amb alguna reflexió sobre què canvia i què es conserva en les interaccions entre materials. Per exemple, una de les propostes que tenim pensades és fer aigua de colors a partir de materials naturals. Els infants, davant diversos materials (pètals, fulles, terres….) i amb la possibilitat de transformar-los (xafar-los amb un morter, ratllar-los, barrejar-los amb altres materials…. ) han d’acabar aconseguint tenyir l’aigua de colors diversos. Un cop finalitzat el temps de la proposta, es farà atenció a una petita reflexió sobre què ha canviat en el material i en l’aigua i com s’imaginen que això pot passar. A l’espai-Sorra, que es situa en el petit pati interior connectat directament amb l’Espai Matèria (el pis de sota del Lab) hi crearem diferents propostes de ciència que difícilment es poden fer en un espai interior.

Al llarg de tot el matí estareu acompanyats per un dels nostres mestres responsables de l’espai que serà el vostre referent per qualsevol necessitat o imprevistos que puguin sorgir.

Aquesta doble oferta ens permet donar resposta al llarg de tot el matí a 2 grups escolars i neutralitzar la influència del temps. La idea és que si el dia de la visita plou i no es pot sortir a l’Espai-Sorra, es complementi l’activitat de l’Espai-Matèria per a cobrir igualment tot el matí.

Per completar el dia , recordeu també que un molt bon lloc per anar a dinar i que està a 5 minuts en autobús és el Parc de l’Agulla.


Inscripcions

El funcionament per poder-vos inscriure és molt senzill:

.- El primer pas és posar-nos d’acord en la data. Haureu de contactar amb nosaltres al correu lab06@umanresa.cat , o al telèfon 93 875 73 88 i demanar pel David o la Montse (en horari de matí). Les inscripcions seran ateses per ordre d’arribada, per tant, si us voleu assegurar l’atenció, envieu un correu amb tota la informació que vulgueu donar i el David o la Montse us contactaran.

.- Un cop tingueu la data acordada, cal que ompliu un formulari amb les vostres dades i adjunteu un comprovant de l’ingrés de 50€ per sessió reservada abans de 7 dies.

Formulari inscripció >

.- Finalment rebreu un correu de confirmació amb les dades de la reserva.

 


Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 13h aproximadament.

Durada
: 3 hores

Preu
: 10 euros per nen/a. Preus especials per als centres educatius classificats com de màxima complexitat (Resolució de 12 de maig de 2017, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual es fa pública amb caràcter provisional la llista de centres educatius qualificats de màxima complexitat).

Activitats per a escoles >


 

Per qualsevol aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Equip LAB 0-6

Leave a Reply