Construint oportunitats per a la infància

El proper 25 de maig, a l’Espai Francesc d’Asís del Convent de Santa Clara de Manresa, es farà la presentació de les Accions Integradores, projecte educatiu per a infants impulsat des dels Estudis d’Educació Infantil d’UManresa.

Les Accions Integradores, tenen per objectiu promoure actituds pro-socials en les estudiants del Grau i  connectar la formació de mestres amb les necessitats de l’entorn.

Es pretén realitzar tasques formatives autèntiques per implicar les estudiants en accions formatives globals, amb sentit i d’utilitat en el territori, que aprofitin el seu potencial per a revertir en la societat i  que obrin el saber generat des de la universitat a l’entorn.

El 21 de Març es va dur a terme la primera intervenció en relació a les Accions Integradores del Dia de la poesia. En la imatge podem observar com les membres del grup explicàvem als infants i les seves famílies la dinàmica de l’activitat anomenada Juguem amb poesia mentre d’altres ja la portaven a terme.

 

Durant l’acte també es farà la presentació de l’espai familiar materno-infanto-juvenil Francesc d’Asís del Projecte Invulnerables, i es comptarà amb la presència del psicòleg i educador Jaume Funes, que oferirà la conferència que porta per títol “Quan la comunitat construeix oportunitats per a la infància“.

 

PROGRAMA

16.30. Fira de propostes educatives elaborades per les estudiants d’Educació Infantil d’UManresa

18.00. Inauguració de l’acte, a càrrec de Sor Lucía Caram, del projecte Invulnerables, Montse Buisán, directora del departament de Pobresa i Salut de la Fundació La Caixa, i Montserrat Pedreira, directora dels estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa.

18.15. Conferència “Quan la comunitat construeix oportunitats per a la infància”, a càrrec de Jaume Funes.

19.00. Cloenda a càrrec de la coral de les Escodines i les corals universitàries FUB+GRAN i FUB+JOVE.

 

Construint oportunitats per a la infància “Projectes educatius per a infants a Manresa”
Lloc: Espai Francesc d’Asís del Convent de Santa Clara
(c/ Nou de Santa Clara, 66 – Manresa)
Hora d’inici: 16.30h

 

L’acte és gratuït i obert a tothom, però per motius d’espai, cal confirmar assistència a l’adreça:

educacio.infantil@umanresa.cat

 

Leave a Reply