1,2,3, emoció! Disseny i avaluació d’un programa d’educació emocional pel segon cicle d’Educació Infantil

El proper dimarts 8 de maig, a les 18h, i a la Sala d’Actes d’UManresa, tindrà lloc la conferència “1,2,3, emoció! Disseny i avaluació d’un programa d’educació emocional pel segon cicle d’Educació Infantil.

La xerrada, organitzada des de l’assignatura “Gestió de les emocions” de quart curs del Grau en Educació Infantil, anirà a càrrec de Montserrat Bartrolí.

La meva idea és centrar-me en com s’ha dissenyat i com s’està avaluant el programa (que es diu 1,2,3,emoció!) i explicar què es treballa i com en el programa.
(Montserrat Bartrolí)

Montserrat Bartrolí és llicenciada en Psicologia, Postgraduada en Educació Emocional, Màster en Salut Pública i Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual. Tècnica superior a l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), responsable de programes comunitaris preventius i de promoció de la salut en el Servei de Prevenció i Atenció a les Drogodependències de l’ASPB. Responsable del disseny i avaluació del programa d’Educació Emocional pel segon cicle d’Educació Infantil 1,2,3, emoció!.
En els últims anys ha desenvolupat diversos estudis d’investigació aplicada, principalment en el camp de la prevenció i les drogodependències. Ha publicat diversos articles en revistes nacionals i internacionals. És docent del Màster en Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra i tutora del grau de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya.

A la xerrada també hi participarà l’alumnat de 4rt curs del Grau de Mestres en Educació Infantil que fan l’optativa de Gestió de les Emocions.

Dia: Dimarts 8 de maig
Lloc: Sala d’Actes UManresa (segon pis)
Hora: 18h

 

La conferència és oberta a tothom, però per motius d’espai, cal enviar un correu electrònic confirmant l’assistència a:  educacio.infantil@umanresa.cat

 

Leave a Reply