Navegar per l’univers de les emocions

El proper dimarts 28 de març a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem l’última de les xerrades del VIII Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs Escoles Singulars.
La conferència  anirà a càrrec de Rafael Bisquerra Alzina, i portarà per títol:
Navegar per l’univers de les emocions

 

 

 

 

La importància de les emocions en les nostres vides i en les relacions amb altres persones és un fet que cal tenir present en l’educació. Denominem les emocions amb paraules, però en general sabem poc d’elles. Aquesta activitat es proposa transformar les paraules que expressen emocions en un mapa que ens ajudi a navegar pel complex univers de les emocions. Saber on estem i on volem anar; albirar com podem navegar pel món emocional amb majors probabilitats d’èxit per arribar a bon port. Tot això repercuteix en la millora de la convivència i en el benestar personal i social. (Rafael Bisquerra)

 

 

 

 

 

Rafael Bisquerra Alzina, és catedràtic d’Orientació Psicopedagògica a la Universitat de Barcelona (UB), director del Postgrau en educació emocional i benestar i del Postgrau en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions de la UB. La seva línea de recerca es l’educació emocional, des de mitjans dels anys noranta. És el fundador i primer director del GROP (Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica) i dinamitzador de les Jornades d’Educació emocional que se celebren cada any des de 2005. Algunes de les seves publicacions són: Psicopedagogía de las emociones (Síntesis, 2009), Educación emocional y bienestar (Praxis, 2000), Cuestiones sobre bienestar (Síntesis, 2013),  La educación emocional en la práctica (2010), Educación emocional. Propuestas para educadores y familias (2011), Educación para la ciudadanía y convivencia. El  enfoque de la educación emocional (Wolters Kluwer, 2008), Inteligencia emocional en educación (Síntesis, 2015), Universo de emociones (Palau-Gea), 10 Ideas clave. Educación Emocional (Graó), La força de la gravitació emocional (UOC, 2016), Gimnasia emocional y coaching (Horsori, 2016), Dicionario de emociones y fenómenos afectivos (PalauGea, 2016), etc.

 

 

Us recordem que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom però, per motius d’espai, agrairem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply