Quin és el menú educatiu del dinar de l’escola?

El proper dimecres 8 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem una nova xerrada del VIII Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs Escoles Singulars.
La conferència  anirà a càrrec d’Àngels Geis, i portarà per títol:
Quin és el menú educatiu del dinar de l’escola?

 

“Sabem que tot el que passa a l’escola és educatiu, però com podem saber-ne la qualitat educativa? Què és allò que ha de succeir durant les estones dels àpats per a poder considerar que s’hi estan duent a terme bons aprenentatges? Parlarem doncs de les condicions que calen per tal que els moments dels àpats a l’escoles tingui, a nivell educatiu, una bona i saludable qualitat.”

 

angels-geis

 

Àngels Geis Balagué és doctora en Pedagogia per la URL i Logopeda. Ha treballat com a tutora de parvulari, com a directora de llar d’infants i ara com a professora de la FPCEE Blanquerna en el grau d’educació infantil. Assessora també diferents llars i parvularis.

Ha participat en la publicació de varis llibres sobre l’alimentació dels infants. El darrer és: Els menjadors de parvulari. Instrument per a l’avaluació de la qualitat educativa. (2016).

 

 

 

 

 

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply