Conèixer i interpretar el món a l’edat de 0-3

El proper dilluns 16 de gener a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem la primera xerrada del VIII Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs Escoles Singulars.
La conferència  anirà a càrrec de Hilda Weissmann, i portarà per títol:
Conèixer i interpretar el món a l’edat de 0-3: és un repte possible per nens i nenes tan petits?

 

hildaHilda Weissmann va realitzar estudis de Ciències de l’Educació a la Universitat de Buenos Aires i de postgrau a la Universitat de Barcelona. Va ser mestra, directora d’escola, docent  universitària i formadora de formadors. És autora de projectes, articles i llibres per a docents d’educació inicial i primària. Des de fa molt temps comparteix el seu interès per la Didàctica de les ciències naturals amb l’Educació Ambiental.

 

Cuando observamos a los niños y niñas jugar, vemos cómo – desde muy pequeños – de manera libre y espontánea manipulan, observan, exploran, experimentan con los elementos que tienen a su alcance. Son creativos a la hora de realizar transformaciones y resolver problemas sencillos. ”
Weissmann, H. (1999). El juego exploratorio en la educación infantil. IV Jornades d’Innovació a. l’Educació infantil. ICE UAB.

 

Los niños y niñas muestran interés y curiosidad  por saber cómo son las cosas, cómo cambian, cómo se comportan; interés que expresan a través de su acción y a través de sus preguntas y comentarios.”
Weissmann, H. (2014). La reflexión sobre la pràctica. Buenos Aires: Mandioca.

 

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply