5a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys

banner_experimentacio

** INSCRIPCIONS TANCADES **

Data: dissabte 7 de maig de 2016.
Lloc: Pati de l’antic Escorxador de Manresa (Plaça Bages, 11)
Horari: de 10 a 11:30h i de 12 a 13:30h
Organitza
: Grau en Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages.
Col·labora: Lab 0_6 i Rotary Club de Manresa Bages.

Entrada gratuïta, inscripció obligatòria.

Abans d’inscriure-us, us agrairem que llegiu atentament aquest text:

Pares i mares:

Les futures mestres d’infantil preparen amb molta cura i il·lusió les propostes de ciència i experimentació pels vostres fills. Però la Fira té una finalitat formativa i necessiten saber quina serà la resposta dels infants a la proposta. Per tant, no us ha d’estranyar que observin, fotografiïn i gravin en vídeo els vostres fills i filles, perquè han de registrar les respostes dels infants per a valorar la seva proposta.

Per això, necessitem :
.- La vostra autorització per a filmar i fotografiar els nens i nenes a la Fira. De fet, el document d’inscripció té dues parts, una per a escollir el torn i una altra per a autoritzar la filmació. Per a la vostra tranquil·litat, cada una de les nostres estudiants ha signat un document comprometent-se a no fer més ús de les filmacions i fotografies que l’estrictament acadèmic (Document compromís alumnes Fira).

.- Que intenteu  deixar fer als vostres fills sense presses i intervenir tan poc com sigui possible sense avançar-vos al seu fer. Les nostrs futures mestres han de veure la resposta dels infants davant les propostes, no la dels adults. És a dir, esteu amb ells, observeu-los, estigueu al seu costat, doneu-los suport, però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.


Inscripció

INSCRIPCIONS TANCADES

Places limitades. Inscripció obligatòria.
No badeu!

Esperem veure’ns dissabte 7 de maig i que gaudiu molt de les propostes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu veure com va anar l’any passat, entreu al següent enllaç:

4ª Fira d’Experimentació >

Amb la col·laboració especial de:

Topo verd

 

Rotary-Manresa_2T

 

 

 

 

Segueix també la pàgina del Lab 0_6 al Facebook:

Facebook_logo

Leave a Reply