Grups de Treball 2014-15

Tens inquietuds professionals ? Vols repensar què fas a l’aula i per què? Vine a formar part d’un Grup de Treball d’Educació FUB.

Presentación1Els grups de treball de la FUB pretenen crear un espai i un temps per a la trobada, la discussió, el diàleg i la reflexió dins d’àmbits educatius de gran rellevància per a la millora de la pràctica docent:

  • Espais i Materials: 0-6.
  • Ciència i Experimentació: 0-12
  • Els Projectes de treball a l’aula: 3-12

Pertànyer a un grup de treball contempla una trobada mensual en dilluns de 2,5 hores a la FUB, amb un total de 20 hores presencials i una certificació de 40 hores totals comptant el treball autònom fora del grup.

A més del diàleg i la discussió derivats de la pràctica d’aula dels i de les participants, els grups d’espais i de ciència pretenen posar en relació les escoles-mestres participants amb grups d’estudiants del Grau en Educació Infantil qui, en el context d’una assignatura concreta, hauran de portar a terme, com a treball de curs, la realització d’alguna proposta dins l’aula, sigui en l’àmbit dels materials o de l’experimentació.

Presentación1Les persones responsables per al proper curs 2014-15 seran:

Si esteu interessats o interessades, trobareu més informació i us podeu inscriure seguint l’enllaç.

Preus:

  • Per a antics membres: 20 euros
  • Per a noves incorporacions: 30 euros.

Us hi esperem!

Leave a Reply