Comiat de la Promoció 2010-2014

Ahir dijous dia 26 de juny vam fer el Comiat informal, a l’octubre hi haurà l’acte de Graduació oficial, de la nostra segona promoció de Mestres d’Educació Infantil de la FUB, la promoció 2010-2014.

Després d’unes breus paraules de la Directora dels Estudis, la Montse Pedreira, encoratjant-los a seguir-se formant al llarg de la seva vida professional i instant-los a seguir vinculats i vinculades amb la institució, vam visualitzar un vídeo amb un recull d’imatges dels/de les nostres alumnes al llarg del Grau.

comiat 1Tot seguit van començar les activitats més lúdic-festives. Primer vam fer una dinàmica de grup en què cada participant havia de dir una única paraula respecte al seu pas pel Grau.

Comiat 2A continuació podeu veure les aportacions en forma de núvol de paraules.

Núvol Comiat FUB 2014Després vam cantar i ballar al ritme de la música de Lax’n’Busto i d’altres i amb l’acompanyament de la guitarra i les coreografies de la Maria Navarrete.

I per acabar vam baixar a berenar una mica, i vam demanar als i a les alumnes que responguessin per escrit, i de forma anònima, a la pregunta “En què t’ha canviat el Grau en Educació Infantil de la FUB?”. Aquí teniu algunes de les respostes:

Comiat 3Des dels Estudis d’Educació Infantil estem molt orgullosos i orgulloses d’haver format part de la vostra formació inicial i només ens queda desitjar-vos tota la sort del món i demanar-vos que ens vingueu a veure de tant en tant!

Fins aviat!

Leave a Reply