Arriba l’estiu, i amb ell, el Campus Infantil de la FUB!

Hola a tots i totes,

Us informem que ja és obert el període d’inscripcions per al Campus Infantil de la FUB, des del passat 5 de maig i fins el proper 16 de juny.

CampusInfantilFUBEl Campus Infantil de la FUB és una proposta lúdicoeducativa per a nens i nenes de 3 a 8 anys d’edat, en el qual es fa un èmfasi especial en l’adquisició d’hàbits saludables a través del joc i que combina diferents activitats dins del recinte de la FUB i en diferents sortides i excursions d’interès.

IMG598P1050162P1040559 P1040569 P1050252P1040806

A més, enguany comptem amb 3 mestres graduades a la FUB, la Cristina, la Gemma i la Marta, amb molta empenta, ganes i energia com a monitores del Campus, així que la qualitat pedagògica està assegurada!

El Campus Infantil és una iniciativa dels estudis en Educació Infantil de la FUB en col·laboració amb la Fundació Alícia per a l’educació d’hàbits alimentaris saludables. És per això que la preparació de l’esmorzar a mig matí forma part de les activitats programades i, per tant, no cal dur-lo.

P1040948 P1050409-1024x768Enguany ampliem les dates per al Campus Infantil i les inscripcions es podran fer per setmanes des del 25 de juny fins al 25 de juliol.

Per a més informació i/o inscripcions, premeu aquí. (IMPORTANT: Cal fer una inscripció per infant!. Si no té DNI podeu fer constar el d’un adult. Si inscribiu a més d’un/a nen/a cal fer constar DNI’s diferents.)

I per veure entrades sobre les antigues edicions del Campus, premeu aquí.

Recordeu que les places són limitades, us hi esperem!!!

Leave a Reply