La importància de l’etapa educativa de 0 a 3 anys

Vcicle_editado-1

El proper dimecres dia 7 de maig a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem una nova xerrada del V Cicle Obert de Conferències Educatives “Escoles Singulars”. La conferència anirà a càrrec de Alidé Tremoleda i Elia Martínez-Cava de l’escola bressol J. M. Céspedes de St. Adrià del Besòs, i parlaran de la importància de l’etapa educativa de 0 a 3 anys.

Foto 1

L’Escola Bressol Josep Maria Céspedes és un centre públic municipal dissenyat  pensant en l’acompanyament dels infants. És un centre que dóna una especial importància a la implicació de les famílies i que parteix de la importància del benestar dels nens i nenes per afavorir el procés d’aprenentatge. El seu equip de mestres defensa que un infant que no tingui cobertes les seves necessitats de descans, alimentació i acompanyament no tindrà una bona predisposició a jugar i investigar, i per tant, no s’afavorirà el seu aprenentatge.

Foto2Foto3

Foto5
Foto6

 

 

 

 

 

 

 

 

Per saber més sobre aquest projecte educatiu, podeu visitar el següent enllaç:
Escola Bressol J. M. Céspedes

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!!

Leave a Reply