El Martinet, 10 anys a la recerca del benestar i el respecte

Vcicle_editado-1El proper dimecres dia 26 de febrer a les 18h a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem una nova xerrada del V Cicle Obert de Conferències Educatives “Escoles Singulars”. La conferència anirà a càrrec d’Olga Romera i Montserrat Navarro de l’equip educatiu de l’escola El Martinet i portarà per títol “10 anys a la recerca del benestar i el respecte”.

“Pensem que en el benestar hi ha la clau de l’obertura a les relacions i al coneixement, un benestar entès en tots els sentits, embolcallat amb escenaris i espais acollidors, transparents, lluminosos, oberts, funcionals i serens, amb capacitat per ser transformats per les accions dels infants i la cura dels grans”.

Olga Romera i Montserrat Navarro.


Quan la paraula ambient tenyeix la vida d’una escola….
Els ambient es diferencien entre ells, des de la seva singularitat i des del seu caràcter. Tanmateix hi ha un element que els uneix tots: la tranquil·litat, és essencialment aquesta qualitat la que fa possible un benestar real entre infants i també entre adults, i és també gràcies precisament a aquest benestar quan les persones som receptives i obertes a qualsevol proposta, pregunta o aprenentatge. Només des del benestar i la tranquil·litat podem descobrir l’altre.

Escola El Martinet, abril del 2007

 

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!!

 

Leave a Reply